7 ting du kan lave udenfor med børnene


  1. Gå på en naturvandring.

 

Det finns så många underbara saker att se när du går på en naturvandring med dina barn. Det finns alltid något nytt att upptäcka, från vackra blommor till intressanta insekter. Det bästa av allt är att en naturpromenad är ett bra sätt att få lite motion också! Läs mer här.

 

  1. Ta med dig en picknicklunch.

 

Packa ihop några snacks och drycker och gå ut i naturen för en rolig picknicklunch. Du kan hitta en trevlig plats under ett träd eller vid floden för att koppla av och njuta av god mat och gott sällskap.

 

  1. Lek tagg.

 

Denna klassiska lek är perfekt för lek utomhus. Spring runt och ha kul med dina barn och få lite motion samtidigt.

 

  1. Gör en kramkedja.

 

Det här enkla hantverksprojektet är perfekt för en solig dag utomhus. Hjälp dina barn att samla tusenskönor från trädgården och sätt sedan ihop dem för att skapa ett vackert halsband med tusenskönor.

 

  1. Flyga en drake.

 

Drakar är så roligt! Barnen kommer att älska att se sin drake flyga högt upp på himlen en luftig dag. Hitta mer inspirerande läsning här.

 

  1. Bygg ett sandslott.

 

Stranden må vara långt borta, men det betyder inte att ni inte kan bygga sandslott hemma! Ta några hinkar och spadar och låt kreativiteten flöda fritt.

 

  1. Ha en kamp med vattenballonger!

 

Det här kommer garanterat att bli en av dina barns favoritaktiviteter! Fyll några ballonger med vatten och låt striden börja!

 

En dag utomhus kan vara uppfriskande, utmattande och allt däremellan. Men det finns en sak som den alltid är värd: den är värd att ha med sig. Oavsett hur vädret är är det bra för själen att komma ut ur huset och ut i naturen. Och efteråt kan du alltid koppla av inomhus med något gott att äta och dricka och tecknad film på TV. Kom bara ihåg att en dag utomhus är en väl tilltagen dag. Så gå upp, gå ut och utforska världen omkring dig. Den väntar på dig. Läs fler artiklar här.