Skydda ditt fönster vid eventuella olyckor med säkerhetsfilm fönster


Om dina fönster för ett eller annat skäl skulle krossas kan du räkna med glassplitter, någonting som givetvis kan bli farligt om du råkar befinna dig i närheten. För att vara på den säkra sidan är det väl värt att applicera en säkerhetsfilm fönster, och du behöver inte nöja dig med enbart dina fönster. Denna film kan även appliceras på speglar, glasluckor och dylikt.

Säkerhetsfilm fönster är reptålig och har en ljusgenomsläpplighet på 89 %. Kom ihåg att den ska sitta på insidan för bästa resultat. Beställ även gärna ett gratisprov för att testa på produkten.

Film för värmedämpning och insynsskydd

Förutom att skydda dina fönster mot glassplitter finns det ytterligare fönsterfilmsalternativ för andra syften. Du kan exempelvis satsa på ett insynsskydd med flera olika motiv att välja mellan. Dessa insynsskydd garanterar att förbipasserande inte kan titta in genom ditt fönster, och samtidigt får det en snygg design.

Solfilm är ännu ett exempel på effektiv självhäftande fönsterfilm. Fördelen med just solfilm är att värmen dämpas samtidigt som du får ett effektivt skydd mot den farliga UV-strålningen. Gör dig själv en tjänst och hitta passande fönsterfilm redan idag!