Vad sägs om en TV bänk?


Finns det ett svenskt hem utan någon TV? Om svaret är ett ja så är det inte många hem som saknar TV. Idag har en del förflyttat sig till datorn och ser ofta serier och filmer där men de flesta föredrar TV:n som ett sätt att tillbringa några sköna timmar i filmernas värld.

Ett av TV’s tillbehör är en passande bänk. TV bänkar kan se ut på olika sätt. De kan vara små, tillverkade av trä eller stål eller större varianter som rymmer böcker och andra småsaker men gärna har bredvid sin TV. Vad ska du tänka på när du väljer din TV bänk? Nästa rubrik handlar just om det.

 

Samma design som vardagsrummet

Utbudet av TV bänkar är relativt stort. Som sagt finns det både små, stora, klassiska trämodeller och lite modernare varianter för dig som kanske gärna vill skapa en mer futuristisk stil.

Hur väljer du enklast? Jo, anpassa stilen på din TV bänk till resten av möblemanget i rummet. Om du har ett stilrent hem med skandinavisk design, då passar det en enkel modell i vitt. Om vardagsrummet är inrett med tyngre soffgrupper i rött skinn kombinerade med smaragdgrönt bibliotek då bör du kanske titta på en mer robust modell som går ihop med möblerna.

 

Vad går en TV bänk bra ihop med?  

Nu har vi redan sagt att TV:n och Tv-bänken hänger tätt ihop. Vad behöver du mer för att njuta av en äkta fin filmkväll? En skön soffa är ett måste. Kombinera denna med ett par puffiga kuddar som inte bara ger stöd men även skapar en mysig känsla.

Se till att ha soffbordet nära till hands för att ställa alla godsaker du behöver på den. Den obligatoriska popcornen går bra ihop med hemmagjord saft. Om du gärna vill vara nyttig kan du hoppa över chipsen och kanske servera morotsstavar med en yoghurtsås. Mums! Ha en trevlig filmkväll!